>>Public Relations

Public Relations - meer dan mediarelaties

Als PR-bureau is DOK30 Communicatie uw sparring partner. Van PR-beleid en -strategie tot uitvoering, wij kunnen alles uit handen nemen. Maar werken ook nauw samen met uw trusted partners. Wij zijn geen PR-bureau dat alles per definitie overneemt. We kijken wat u nodig heeft, waar u al goede medewerkers of leveranciers voor heeft en vullen dit bestaande team waar nodig aan met ons eigen interne en externe team van adviseurs en specialisten. 

Persbericht, perslobby of social media: relevantie is key

Wat we ook doen, we werken altijd vanuit relevantie. Een persbericht moet relevant zijn voor journalisten. Net als een perslobby voor een interview, product review, lancering of perstour. Redacties worden overstelpt met nieuwsberichten, dus het is belangrijk om op te vallen. Opvallen doe je het beste met goede, relevante content en aansprekende verhalen. Als PR-bureau kennen wij de journalisten, weten we wat zij kunnen gebruiken en wat ze nodig hebben en wanneer nieuws relevant is of niet.

Journalisten, vloggers, bloggers, instagrammers en andere influencers 

Relevante content is niet alleen belangrijk voor journalisten. Met goede content en een duidelijke strategie kijken we natuurlijk ook naar andere influencers zoals bloggers, vloggers en instagrammers. We zoeken merkambassadeurs die bij jouw bedrijf en product passen en werken met free publicity (earned media) maar nemen ook paid en owned media mee in onze PR-plannen.