>>>Presentatietraining

Presentatietraining

Iedereen heeft een verhaal. Elke organisatie, elke professional. Een goede presentatie zorgt ervoor dat het publiek dat verhaal ook echt hoort. Dat het verhaal voor u gaat werken.
Presenteren is een belangrijke vaardigheid voor elke professional. Wilt u een bevlogen presentatie kunnen houden? Maar ziet u op tegen het spreken voor een groep? Wilt u leren wat de basisregels van een goede presentatie zijn? Of wilt u juist uw presentatievaardigheden verder verbeteren en de finesses van bevlogen presenteren beter onder de knie krijgen?

Van basistraining tot masterclass

DOK30 Communicatie geeft presentatietrainingen op elk niveau. Basistrainingen voor beginnende sprekers tot masterclasses voor de ervaren sprekers. Met een combinatie van theorielessen en zeer diverse praktijkoefeningen behandelen we de verschillende aspecten van een goede presentatie.

Presenteren vanuit jouw eigen kracht

Maar we kijken verder dan de officiële regels: we kijken welke vorm van presenteren het beste bij u past, zodat u straks zoveel mogelijk in uw eigen kracht voor de groep staat. Dankzij deze persoonlijke aanpak gaat iedere deelnemer naar huis met kennis van de regels van presenteren, en met meer zelfvertrouwen om een presentatie te geven. Een presentatie die bij u past!