>>Zomeractie: een bureau voor 1 dag

Zomeractie: een bureau voor 1 dag

08-06-2016 | Algemeen

Zomeractie: een bureau voor 1 dag

De zomer komt er weer aan. Voor velen niet alleen een tijd van heerlijk buiten genieten, maar ook van inspiratie opdoen. Zeker als de dagelijkse storm aan activiteiten afneemt, is het een mooi moment om even afstand te nemen en met een frisse blik naar het eigen werk te kijken. Misschien is er al tijden iets blijven liggen? Vraag je je af of bepaalde projecten anders aangepakt kunnen worden? Of zoek je dat ene creatieve idee voor een gave PR-stunt? Misschien wil je gewoon even sparren met een vakcollega met een frisse blik? DOK30 Communicatie denkt en kijkt graag met je mee. 

Tijdens de zomerperiode hebben we een speciale zomerinspiratieactie. Laat ons je vraag of behoefte weten en wij komen een halve of hele dag bij je op kantoor om met je te sparren. De invulling is in overleg. Wil je dat we een dag meelopen in de dagelijkse praktijk, om daarna aan te geven wat ons is opgevallen? Dan doen we dat! Organiseer je liever een heisessie om te brainstormen over de PR-plannen voor het komend halfjaar of jaar? Dat kan natuurlijk ook! 

Na afloop kun je tegen gereduceerd tarief een 'inspiratiekaart' afnemen. Met deze strippenkaart ben je ook in de periode na de inspiratiesessie verzekerd van onafhankelijk advies. Persoonlijk, telefonisch of per mail. Net wat jou uitkomt. Of waar je team behoefte aan heeft. Laagdrempelig, zonder extra kosten achteraf. Voor strategisch en toepasbaar advies. Want wij begrijpen dat je soms - ook na de zomer - gewoon even wilt sparren. 

Meer informatie? Neem contact op met Sabine Steen-Lakerveld.

Zien we je deze zomer? 

 

Nu op Twitter