>>>PR-strategie en -beleid

PR-strategie en -beleid

Hoe bereikt u uw communicatie- en PR-doelen? U kent uw bedrijf als geen ander en heeft een uitgewerkte strategie gereed, maar soms is een frisse blik gewenst. Misschien zet u net de eerste stappen richting een actieve marktbewerking en kunt u professioneel advies gebruiken. DOK30 Communicatie denkt graag met u mee. We dienen als inspirator voor uw eigen communicatieteam in brainstormsessies, of stellen voor u een volledige PR-strategie op waarmee u uw doelen behaalt. 

PR-beleid: afbakenen en richting geven

Vaak is het ook van belang om een helder PR-beleid te formuleren voor de eigen organisatie. Zo weten uw collega's waar PR vanuit de organisatie voor wordt ingezet, wat de kaders zijn waarbinnen PR wordt bedreven en wat eenieders vrijheden daarbinnen zijn. Maar ook: bij wie kunnen uw collega's aankloppen in geval van crisis, persvragen, social media rellen en PR-stunts van andere bedrijven voor uw deur?

DOK30 Communicatie heeft ervaring met het opstellen van een gedegen PR-beleid voor diverse ondernemingen, van beursgenoteerde corporate tot snelle start-up. Wij adviseren je over de inhoud of stellen, in samenspraak met jou en je collega's, het beleid op.

Nu op Twitter

Onderzoek @GfK_nl: bereik Instagram groeit het snelst. Instagram bereikt 50% van de Nederlanders boven de 13 jaar.… twitter.com/i/web/status/1…

Het is vandaag #BlueMonday! Dit is ons lijstje om deze dag door te komen. Wat doe jij om Blue Monday door te komen?… twitter.com/i/web/status/1…