>>Verstand op nul

Verstand op nul

24-07-2018 | Algemeen

Verstand op nul

Het is weer tijd om de koffers te pakken en weg te gaan! Maar de vraag is natuurlijk welke boeken nemen we dit jaar mee? Er zijn zoveel leuke verhalen en verschillende genres. De keuze is eindeloos. 

Om de keuze wat makkelijker voor je te maken, heb ik twee van mijn favorieten boeken voor je uitgezocht. 

Beroemd worden 
Op vakantie gaan betekent vakantiefoto’s delen. Waar kan je dat nou beter delen dan op Instagram? Mijn vakgerelateerde boek heeft dan ook alles te maken met Instagram.  

Iedereen heeft tegenwoordig een Instagram account. Is het niet voor zakelijk dan wel voor persoonlijk gebruik. Maar hoe zorg je nou dat je aantal volgers blijft groeien? ‘Lees dit als je beroemd wilt worden op Instagram’ verklapt alle geheimen en helpt jou beroemd te worden op Instagram. Wie of welk merk wil dit nou niet? Dit boek leest makkelijk weg, dus ideaal voor op het strand.  

Feel-good
De zee op de achtergrond, de zon in je gezicht en ondertussen heerlijk weg dromen naar de wereld van Clemency en haar vrienden. Ik zie je op het strand is één van mijn favoriete zomerboeken.

Wat ik zo leuk vind aan dit boek, is de mix van romantiek en feel-good. Zodra je aan dit boek begint, staat je verstand op nul en voor je het weet heb je het uit. Daarnaast komen er in dit boek verschillende onverwachte actuele onderwerpen aan bod. Het is eigenlijk een soort ‘Love Actually’, maar dan in de zomervariant!

Wat is jouw favoriete zomerboek? Laat het ons weten op #sunseastory. Fijne vakantie! 

- Robin van Soest - 

Nu op Twitter