>>Robin van Soest versterkt het bureau als design...

Robin van Soest versterkt het bureau als designer / junior adviseur

04-05-2018 | Algemeen

Robin van Soest versterkt het bureau als designer / junior adviseur

DOK30 Communicatie, het bureau voor pr en communicatie uit Hoevelaken, breidt uit. Vanaf 1 mei versterkt Robin van Soest (22) het team. Robin richt zich binnen het bureau op design van communicatie- en campagnemateriaal voor de klanten van DOK30 Communicatie. Daarnaast ondersteunt zij de andere adviseurs van het bureau als junior adviseur. Met de komst van Robin geeft DOK30 Communicatie richting aan verdere groei van het bureau. 

“Met de komst van Robin kunnen we ons dienstenaanbod verder uitbreiden”, zegt Sabine Steen-Lakerveld, eigenaresse van DOK30 Communicatie. “Tot voor kort werkten we voor design en vormgeving van campagne- en communicatiemateriaal veel samen met partners. Nu kunnen we deze diensten ook in-house aanbieden, wat de doorlooptijd verkort en flexibiliteit voor klanten vergroot.” 

Robin heeft veel ervaring op het vlak van design en videoproducties. Na haar opleiding Mediavormgeving ging zij aan de slag als editor en vormgever bij BAM!. Haar ervaring omvat diverse campagnes en producties, waaronder Droomkamers (Nickelodeon), Top500 van de 90’s (QMusic), Campagne ‘Zinvol Bezig Blijven’ (ASR) en diverse vlogprojecten. 

DOK30 Communicatie werkt voor onder meer FFWD-IT, F-Secure, Freshworks, Liferay, NVD en KOBIL.

Nu op Twitter