>>Nieuwe haven!

Nieuwe haven!

10-04-2018 | Algemeen

Nieuwe haven!

Inderdaad: DOK30 Communicatie heeft een nieuwe thuishaven gevonden. En wel aan de Hogebrinkerweg in Hoevelaken. Een nieuwe plek die we delen met onze partner voor videoproductie: BAM!

Vanuit ons nieuwe, creatieve en open kantoor zijn we alweer druk bezig met het bedenken (en uitvoeren) van nieuwe campagnes, strategische plannen en gave acties. Kortom: we hebben de zeilen gestreken en werken alweer lekker door.

Een leuk extraatje van onze nieuwe plek is het ruime dakterras. Daar ontvangen we je natuurlijk graag. Om te brainstormen, plannen te maken of om ‘gewoon’ gezellig bij te praten. We hebben ook een werkplek beschikbaar voor gasten, dus als je een keer toe bent aan een nieuwe werkplek-voor-een-dag: wees welkom!

Kun je niet wachten om het kantoor te zien? Hierboven lichten we alvast een tipje van de sluier op. Maar kom gerust het hele kantoor bekijken! We geven je graag een rondleiding.

Onze nieuwe contactgegevens:
DOK30 Communicatie
Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken
T:(+31) (0)33-303 33 30
E: sabine@dok30.nl | mirjam@dok30.nl | info@dok30.nl

Nu op Twitter

Inmiddels kijkt ruim 88% van de Nederlanders naar online video’s. Het is daarom niet gek dat de meeste bedrijven ge… twitter.com/i/web/status/1…

Het effect van PR meet je niet door de toon van de uiting of het bereik te meten, maar door o.a. attitude gedegen t… twitter.com/i/web/status/1…