>>Kerst op de weg?

Kerst op de weg?

15-12-2016 | Algemeen

Kerst op de weg?

Wat hebben kerst en auto's met elkaar te maken? Een super gave klus voor DOK30 in ieder geval! Op het moment zijn we druk bezig met diverse kerstacties, houd onze website en social media in de gaten voor het resultaat!

*hush hush*

Update: kerstactie voor Allsecur Pechhulp on demand

Heb je het eindresultaat gespot? Tijdens de kerst vond Allsecur het toch wel extra vervelend als klanten langs de weg stonden met pech. Want je zou het kerstdiner maar missen door autopech! Dat mag niet gebeuren, dacht de autoverzekeraar. Daarom verraste zij haar klanten met een ludiek 'bermdiner' of een attentie via de post. Want autopech mag niet je dag verpesten (zeker de kerstdagen niet)! 

Resultaat: goed bekeken video

Het resultaat van deze charmante actie is een van de best bekeken video's van Allsecur op social media (meer dan 100.000 views binnen een paar dagen) en veel engagement. Al met al heeft de actie veel goodwill voor het merk opgeleverd en een duidelijke positieve bijdrage geleverd aan het imago van Allsecur. 

Realisatie

De actie is echt een 'team effort': de afdeling communicatie van Allsecur (social, marketing en klantcommunicatie), medewerkers uit verschillende afdelingen, reclamebureau De Code en Sabine Steen-Lakerveld van DOK30 Communicatie (PR) werkten allemaal samen om deze actie te realiseren. Zo werken wij graag!

 

 

 

foto: Irene van der Poel via Unsplash

Nu op Twitter