>>FFWD-IT kiest DOK30 als communicatiepartner

FFWD-IT kiest DOK30 als communicatiepartner

22-10-2015 | Algemeen

FFWD-IT kiest DOK30 als communicatiepartner

FFWD-IT, specialist in ICT-oplossingen en databescherming voor het MKB, kiest DOK30 Communicatie voor alle PR-activiteiten van het bedrijf. DOK30 Communicatie zal voor FFWD-IT onder meer werken aan het versterken van een solide en betrouwbaar imago als de IT- en dataspecialist voor het MKB. Daarnaast richten de PR-activiteiten zich op het aangaan van een langdurige binding met de doelgroepen van FFWD-IT: van klanten tot potentiële nieuwe medewerkers.

Als onderdeel van de overeenkomst beheert DOK30 Communicatie alle social media-kanalen van FFWD-IT en is zij verantwoordelijk voor alle PR-campagnes van het ICT-bedrijf.

“DOK30 Communicatie heeft laten zien creativiteit en strategisch inzicht te combineren tot een effectieve en efficiënte PR-aanpak”, aldus Boudewijn Vervoort, directeur van FFWD-IT. “Daarnaast heeft het bureau veel kennis van de ICT-branche en denken zij verder dan alleen het scoren van artikelen. Deze meedenkende houding maakt DOK30 Communicatie voor ons een sparring partner op niveau. Voor ons gaf de combinatie van kennis, strategisch inzicht, creativiteit en een pragmatische instelling de doorslag om te kiezen voor DOK30 Communicatie.”

“FFWD-IT is een innovatief bedrijf met een duidelijke missie: ICT laten werken voor het MKB”, zegt Sabine Steen-Lakerveld, oprichter en senior consultant bij DOK30 Communicatie. “Ik ben er trots op dat wij onze PR-expertise kunnen inzetten om FFWD-IT te ondersteunen bij deze missie.”

Nu op Twitter