>>F-Secure selecteert DOK30 Communicatie voor PR...

F-Secure selecteert DOK30 Communicatie voor PR in de Benelux

18-12-2017 | Algemeen

F-Secure selecteert DOK30 Communicatie voor PR in de Benelux

Het Finse cybersecurity bedrijf F-Secure kiest DOK30 Communicatie (DOK30) voor PR-ondersteuning in de Benelux. F-Secure koos voor DOK30 na een uitgebreid selectieproces. DOK30 is samen met haar Belgische partner Talking Birds verantwoordelijk voor de PR-activiteiten van F-Secure in Nederland, België en Luxemburg, inclusief media- en influencer relaties, contentcreatie en rapid response.  

Met het groeiend gebruik van Internet of Things is het des te belangrijker dat bedrijven en consumenten zichzelf beschermen tegen cyber criminaliteit”, zegt Guillaume Ortega PR Manager Frankrijk en Benelux bij F-secure. “PR is cruciaal voor het creëren van aandacht voor en begrip van cybersecurity. Bovendien is PR voor ons belangrijk in het opbouwen van brand awareness in de markt. We zochten een creatieve, enthousiaste en gedreven PR-partner in de Benelux. Voldoende en bewezen kennis van de IT-markt, inzicht in het medialandschap en lokale aanwezigheid in Nederland en België waren voor ons belangrijke selectiecriteria. DOK30 Communicatie heeft bewezen aan deze eisen te voldoen en bovenal snel te denken en over een proactieve houding te bezitten. Deze kwaliteiten passen perfect in de snel veranderende wereld van cybersecurity.”

 DOK30 Communicatie is lid van het internationale netwerk First PR Alliance. In België werkt DOK30 Communicatie samen met Talking Birds.

Nu op Twitter