>>PR voor Comedy Café Amsterdam

PR voor Comedy Café Amsterdam

PR voor Comedy Café Amsterdam

Comedy Café Amsterdam is al ruim 20 jaar een begrip in de stand-up comedy wereld. Na enkele omzwervingen vond Comedy Café Amsterdam een nieuwe thuisbasis in een eigen, gloednieuw comedy café aan het Amsterdamse IJdok. Een uitdaging, want hoe moest het publiek de weg naar deze gloednieuwe locatie weten te vinden, net buiten het ‘oude’ centrum van Amsterdam?

Aanpak 
DOK30 Communicatie ontwikkelde een proactieve campagne gericht op pers en influencers. Een belangrijk onderdeel van de campagne is het creëren van reviews over de shows. Onze overtuiging hierbij is dat je overtuigd bent zodra je de locatie en de kwaliteit van de shows zelf hebt gezien. Door pers en influencers persoonlijk uit te nodigen voor spotlight shows, gecombineerd met persoonlijke kennismaking met een aantal comedians en het management, zorgen we voor positieve ervaringsverhalen. Daarnaast creëren we regelmatig ‘hard’ nieuws, waarmee we ervoor zorgen dat Comedy Café Amsterdam top of mind blijft bij comedy-liefhebbend Nederland. Ingezette middelen zijn onder meer persberichten over internationale comedians die optreden in Comedy Café Amsterdam, unieke shows en de aankondiging van de Dutch Comedy Awards middels een persbericht en exclusief interview. 

Resultaat
Comedy Café Amsterdam staat maandelijks in de landelijke, regionale en lokale media, alsmede op bekende blogs en vlogs. Bovendien weten ook productiehuizen de locatie te vinden voor comedyproducties van landelijke tv-zenders en online videoproducties. Het belangrijkste resultaat: volle zalen!

Nu op Twitter