Start-up PR

Voor de meeste start-ups is een goede PR-strategie onmiskenbaar belangrijk. Zichtbaarheid helpt bij het binden van jouw doelgroepen aan je bedrijf, het aantrekken van nieuwe medewerkers en het vinden van de juiste investeerders. We helpen je met het formuleren van een communicatie- en PR-strategie die bij jouw bedrijf past. Gaan met je op zoek naar het verhaal achter de start-up en zorgen ervoor dat je dat verhaal kunt vertellen. Liefst op zoveel mogelijk (relevante) plaatsen en manieren, passend bij wat we voor jouw bedrijf willen bereiken.

Internationaal netwerk

Dankzij ons internationale netwerk kunnen we jouw bedrijf ook helpen bij de stap 'over de grens'. Onze Amerikaanse affiliate, Manzer Communications, is bijvoorbeeld gespecialiseerd in PR voor start-ups. Dankzij hun roots in het Texaanse Austin zijn zij tevens de succesfactor van jouw eventuele deelname aan het bekende creatieve start-upfestival SXSW!

Ben je op zoek naar fnanciering? Onze partner IRFC heeft een uitgebreid netwerk van investeerders en weet waar zij op letten. IRFC helpt je bij jouw financieringsbehoefte en, samen met DOK30 Communicatie, met alle bijbehorende financiële communicatie zoals een prospectus, cijferpublicaties, aandeelhoudersvergaderingen en jaarverslagen.

Nu op Twitter

Mooi artikel bij Medisch Ondernemen over de actie van de Actiegroep Paramedie en de pijnpunten die voelbaar zijn in… twitter.com/i/web/status/1…

De post verraste ons zojuist met een mooi pakket: de Sabre Award is binnen! Nog steeds trots op de beste campagne v… twitter.com/i/web/status/1…