>>>Persberichten & contentcreatie

Persberichten & contentcreatie

Heeft u iets nieuws te vertellen? Een nieuw product of nieuwe dienst, managementwissel, aan- of verkoop van een bedrijf of ander relevant nieuws? Dan is een persbericht vaak een goede manier om dit nieuws bekend te maken. DOK30 Communicatie weet wat journalisten interessant vinden en wat voor hen relevant is. We nemen het gehele proces uit handen: van een brainstorm over het nieuws en de te volgen strategie, de creatie van een effectief persbericht en de mediaselectie tot verzending en opvolging.

Omdat we weten wat voor journalisten interessant is, kunnen we ook nieuws maken. Met een PR-onderzoek bijvoorbeeld, of een effectieve PR-stunt. Allemaal acties waarmee we uw bedrijf op de kaart kunnen zetten, vaak in combinatie met een persbericht.

Videopersbericht en social media releases

Denkt u dat een persbericht altijd geschreven moet zijn? Niets is minder waar. Voor sommige doelgroepen en influencers is een videopersbericht juist veel effectiever. Of een social media release. We kijken voor elk nieuws en elke actie nauwgezet naar de doelgroep en influencers. Vaak betekent dat voor ons dat we meerdere berichten maken over hetzelfde onderwerp. Per doelgroep met een andere nuance, passend bij hun belevingswereld. Met verschillende media, zodat instagrammers interessante beelden krijgen, YouTubers en vloggers worden bediend met kant en klare videocontent die ze kunnen monteren en schrijvende pers met duidelijke teksten.

Contentcreatie

Onze dienstverlening stopt natuurlijk niet bij de verschillende soorten persbericht. Soms is een case study interessanter om te gebruiken, is een bedrijfsfilm nodig of zoekt u een ghostwriter voor speeches van de Raad van Bestuur. Wij werken met ervaren tekstschrijvers en contentspecialisten die uw boodschap perfect weten te vertalen in pakkende content. Werkt u al samen met eigen contentspecialisten? Ook dat is voor ons geen probleem. Wij zorgen voor de strategiebepaling, heldere briefings en eindredactie zodat alle content bijdraagt aan uw communicatie- en PR-doelstellingen. Dat werkt makkelijk!

Nu op Twitter

Mooi artikel bij Medisch Ondernemen over de actie van de Actiegroep Paramedie en de pijnpunten die voelbaar zijn in… twitter.com/i/web/status/1…

De post verraste ons zojuist met een mooi pakket: de Sabre Award is binnen! Nog steeds trots op de beste campagne v… twitter.com/i/web/status/1…