Interviews

Een interview met een journalist is een prachtige manier om uw verhaal te vertellen. On the record voor aandacht voor uw bedrijf; Off the record als strategisch middel voor het bouwen van een communicatieframe om als onderdeel van een langetermijnstrategie.

DOK30 Communicatie initieert interviews, maar zorgt ook voor een gedegen voorbereiding. Heeft u nog niet eerder met een journalist gesproken, kunt u wel een opfriscursus woordvoering gebruiken of verwachten we - bijvoorbeeld in het geval van reorganisaties en andere crises - erg lastige vragen? Voeg dan een mediatraining bij ons toe aan uw voorbereiding.

Tijdens het interview begeleiden wij het gesprek en na afloop zorgen we voor de nodige follow-up. Ziet u het toch niet zitten of vraagt de situatie om een ervaren (crisis)woordvoerder? Dan kunnen wij ook die taak op ons nemen. We hebben ervaring in perswoordvoering en kennen het klappen van de zweep. U ziet: u hoeft niet zenuwachtig te zijn voor een interview met ondersteuning van DOK30 Communicatie.

 

Nu op Twitter

Mooi artikel bij Medisch Ondernemen over de actie van de Actiegroep Paramedie en de pijnpunten die voelbaar zijn in… twitter.com/i/web/status/1…

De post verraste ons zojuist met een mooi pakket: de Sabre Award is binnen! Nog steeds trots op de beste campagne v… twitter.com/i/web/status/1…